Workshop voor bedrijven als teambuilding of bedrijfsuitje

De fun om op een nieuwe manier muziek te beleven met je collega's. Ieder even op zijn eigen manier uit je hoofd, in je lijf en uiteindelijk door je eigen dak...... Zeer interactieve workshop waarbij je steeds meer wordt uitgenodigd en uitgedaagd je over te geven aan wat de muziek in je losmaakt. Jij als dirigent van je eigen denkbeeldige orkest op muziek uit de speaker. Allerlei oefeningen alleen, in twee- en meertallen, met vooral aandacht om op speelse wijze los te komen.

Nu ook op hele toepasselijke locaties zoals in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, Het Conservatorium in Utrecht, Stadspodia in Leiden. Maar ook op je eigen locatie is dit mogelijk. Allemaal locaties in het centrum met unieke uitstraling en allerlei horeca in de buurt voor het vervolgprogramma.

Training & Teambuilding

Alles draait om expressie en emotie. De muziek bepaalt de sfeer en jij laat je meevoeren. Dat klinkt eenvoudig, dat is het niet. Niet iedereen staat op en gaat even voor een groep staan. Bij iedere training en workshop van Maestroclass® komt dit aspect aan de orde. En dan zie je vaak na een aarzelende start een persoonlijke ontwikkeling. Door je te concentreren op de muziek en die te vertalen in een simpele dirigeerbeweging, komt de energie vrij. Eerst subtiel en bescheiden, maar langzaam maar zeker verdwijnt de schroom en word je meegevoerd op de golven van de muziek.

Is deze eerste stap gezet, dan komen andere aspecten van de Maestroclass® aan bod. Performance, houding en gedrag, leiderschap, controle, teambuilding. Het zijn allemaal elementen die wij individueel of in groepsverband kunnen trainen en toelichten. De workshops en trainingen die wij verzorgen, zijn maatwerk. Wat wil jij met jouw groep bereiken? Al deze aspecten komen uitvoerig aan de orde bij onze voorbereiding.

Geïnteresseerd in een training van Maestroclass®, neem dan rustig contact met ons op. Wilt je eerst lezen wat andere mensen zeiden over onze workshop, kijk dan bij referenties of bekijk de promotiebeelden.