Congressen
teambuilding & bedrijfsuitjes

WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN ALS TEAMBUILDING OF BEDRIJFSUITJE

De fun om op een nieuwe manier muziek te beleven met je collega’s. Ieder even op zijn eigen manier uit je hoofd, in je lijf en uiteindelijk door je eigen dak…… Zeer interactieve workshop waarbij je steeds meer wordt uitgenodigd en uitgedaagd je over te geven aan wat de muziek in je losmaakt. Jij als dirigent van je eigen denkbeeldige orkest op muziek uit de speaker. Allerlei oefeningen alleen, in twee- en meertallen, met vooral aandacht om op speelse wijze los te komen, jezelf over te geven en verbinding met elkaar te maken.

TRAINING & TEAMBUILDING

Alles draait om expressie en emotie. De muziek bepaalt de sfeer en jij laat je meevoeren. Dat klinkt eenvoudig, dat is het niet. Niet iedereen staat op en gaat even voor een groep staan. Bij iedere training en workshop van Maestroclass komt dit aspect aan de orde. En dan zie je vaak na een aarzelende start een persoonlijke ontwikkeling. Door je te concentreren op de muziek en die te vertalen in een simpele dirigeerbeweging, komt de energie vrij. Eerst subtiel en bescheiden, maar langzaam maar zeker verdwijnt de schroom en word je meegevoerd op de golven van de muziek.

Wat wil jij met je groep bereiken?

Is deze eerste stap gezet, dan komen andere aspecten van de Maestroclass aan bod. Performance, houding en gedrag, leiderschap, controle, teambuilding. Het zijn allemaal elementen die wij individueel of in groepsverband kunnen trainen en toelichten. De workshops en trainingen die wij verzorgen, zijn maatwerk. Wat wil jij met jouw groep bereiken? Al deze aspecten komen uitvoerig aan de orde bij onze voorbereiding.

Aanmelden

Geïnteresseerd in een workshop van Maestroclass, neem dan rustig contact met ons op. Wilt je eerst lezen wat andere mensen zeiden over onze workshop, kijk  bij referenties of bekijk de promotiebeelden.

CONGRES? LUCHTDIRIGEREN ALS EEN ENERGIZER EN VERBINDER!

Wie herkent het niet om op een congres geïnspireerd toegesproken worden door meerdere sprekers, maar het lijf en geest hebben ook even een break nodig. Maestroclass Luchtdirigeren is een originele, verrassende break tussen al die sprekers en zorgt ook nog dat de deelnemers zich onderling meer verbinden. 

Allemaal even uit je comfortzone, vakkundig begeleid door de Maestro. Dit kan al in 15 minuten, maar ook hierbij maatwerk om jouw wensen ultiem af te stemmen. Dit kan heel goed op alle binnen- en buitenlocaties in het hele land, maar ook internationaal. Een groepsgrootte van 1.000 Maestro’s is zeker mogelijk.

Aanmelden

Geïnteresseerd in Maestroclass als energizer op jouw congres?

Meld je aan en stem samen een origineel maatwerk af op iedere door jou gewenste locatie.

BEDRIJFSUITJE: WIL JIJ IETS INTERACTIEFS MET ULTIEME UIT-JE-DAK BELEVING?

Samen als een echte MAESTRO voor je eigen denkbeeldige orkest staan. Kom het beleven samen met je collega’s. Het is een unieke uitje binnen of buiten op een door jullie zelf gewenste locatie. Ook al is het natuurlijk een ultieme beleving om in de dirigentenfoyer van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam je eigen Maestro te zijn. Alles is mogelijk!

Aanmelden

Geïnteresseerd in een zeer interactief bedrijfsuitje?

Meld je aan en stem samen een origineel maatwerk af op iedere door jou gewenste locatie.

Maestroclass bij de zomer draait door. Richard van roessel over luchtdirigeren

Foto gallerij

video gallerij

Referenties

Ben jij klaar om de maestro in jezelf en in je collega's te ontdekken?

Al meer dan 2000 gelukkige luchtdirigenten gingen jou voor en hebben zicht door de muziek laten meevoeren in een onvergetelijke ervaring.

logo maestroclass.png

Luchtdirigeren is even helemaal los gaan en jezelf overgeven aan de impuls van de muziek. Even uit je hoofd, in je lijf en misschien wel door je dak. Jij bent de Maestro en het orkest hangt aan je lippen… voor jong tot erg oud. Viva de Maestro’s!!

Beweeg, geniet & lach

Heb je nog vragen?

Foto’s en films zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Mieke Meesen, Frank Kouwes (Wildeman festival), Peter Denkema, Masha Bakker, Celeste Goncalves en Peter de Krom.