Festivals & Events

Luchtdirigeren maakt veel los bij bezoekers van festivals & events

Maestroclass met Luchtdirigeren maakt veel los bij bezoekers van festivals & events. Veel mensen herkennen zich toch om even dirigent te mogen spelen op de bok. Eerst met wat schroom, maar met wat begeleiding en stimulans van Maestroclass komt al snel een dirigentbeest los bij zowel vrouwen als mannen, jong en oud. In Den Haag bij Festival Classique, die het luchtdirigeren in de wereld hebben gezet, en ook op de Uitmarkt in Amsterdam voor Het Koninklijk Concertgebouw heeft Maestroclass al veel optredens verzorgd.

Expressie & Emotie

Alles draait om expressie en emotie. De muziek bepaalt de sfeer en jouw bezoekers laten we meevoeren op de muziek en de expressie. Maestroclass prikkelt ze en daagt ze uit; even uit hun hoofd- in hun lijf en door hun dak….. Eerst subtiel en bescheiden, maar langzaam maar zeker verdwijnt de schroom en worden ze meegevoerd op de golven van de muziek.

Wat wil jij met je festival of event bereiken?

Afhankelijk van de doelgroep van jouw festival of event stemmen we af welke vorm het meest passend is. Als een soort energizer voor de hele groep of in de vorm van een workshop of zelfs 1-1 op de bok met  toeschouwers er om heen. Er is zoveel mogelijk. Meld je aan en maken we er samen iets sprankelends van!

Aanmelden

Geïnteresseerd in een optreden of workshop van Maestroclass, neem dan rustig contact met ons op. Wilt je eerst lezen wat andere mensen zeiden over Maestroclass, kijk dan bij referenties of bekijk de promotiebeelden.

Maestroclass 1e bij de Kampioenschap NK Luchtdirigeren 2008! Ontdek ook het luchtdirigeren van Maestroclass op festivals & events.

Foto gallerij

video gallerij

Referenties

Ben jij klaar om de maestro's op jouw event of festival te ontdekken?

Al meer dan 5.000 gelukkige luchtdirigenten gingen jou voor en hebben zicht door de muziek laten meevoeren in een onvergetelijke ervaring.

logo maestroclass.png

Luchtdirigeren is even helemaal los gaan en jezelf overgeven aan de impuls van de muziek. Even uit je hoofd, in je lijf en misschien wel door je dak. Jij bent de Maestro en het orkest hangt aan je lippen… voor jong tot erg oud. Viva de Maestro’s!!

Beweeg, geniet & lach

Heb je nog vragen?

Foto’s en films zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Mieke Meesen, Frank Kouwes (Wildeman festival), Peter Denkema, Masha Bakker, Celeste Goncalves en Peter de Krom.