Kids

Luchtdirigeren maakt veel los ook bij de kids!
HET Laat ze op een leuke manier in beweging komen!

Een Maestroclass-workshop is voor veel kinderen een eerste kennismaking met klassieke muziek. Luchtdirigeren lijkt misschien ouderwets, maar het is toch ook spannend. Juist kinderen staan juist open voor de emoties van de muziek. Dit vertalen zij heel gemakkelijk naar hun eigen beleving. Is de juiste setting aanwezig, dan is zo’n workshop een feest. Voor de kids, voor het publiek en voor de begeleiders.

IN DE KLAS, OP FESTIVAL OF ALS KINDERFEEST?

Luchtdirigeren laat de kinderen heel speels muziek beleven. Op een speelse manier leren ze over klassieke muziek, opera, componisten en zo veel meer…. Een speelse vorm van educatie en tegelijkertijd bewegen en jezelf uitleven. Ook hier maatwerk te vormen dat past bij wat jij jouw kids wilt bieden. Viva de Maestro’s.

Aanmelden

Geïnteresseerd in een workshop van Maestroclass, neem dan rustig contact met ons op. Wilt je eerst lezen wat andere mensen zeiden over onze workshop, kijk dan bij referenties of bekijk de promotiebeelden.

Ontdek het luchtdirigeren van Maestroclass bij jouw kinderen

Foto gallerij

video gallerij

Referenties

Ben jij klaar om de maestro's in jouw kinderen te ontdekken?

Al meer dan 5.000 gelukkige luchtdirigenten gingen jou voor en hebben zich door de muziek laten meevoeren in een onvergetelijke ervaring.

logo maestroclass.png

Luchtdirigeren is even helemaal los gaan en jezelf overgeven aan de impuls van de muziek. Even uit je hoofd, in je lijf en misschien wel door je dak. Jij bent de Maestro en het orkest hangt aan je lippen… voor jong tot erg oud. Viva de Maestro’s!!

Beweeg, geniet & lach

Heb je nog vragen?

Foto’s en films zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Mieke Meesen, Frank Kouwes (Wildeman festival), Peter Denkema, Masha Bakker, Celeste Goncalves en Peter de Krom.